• Gratis verzending v.a. €50,-
  • Voor 19:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis cadeauverpakking

Verzenden & retourneren

Verzendtermijn
De verzendtermijn van uw bestelling bedraagt 1 werkdag na ontvangst van uw betaling. Alle producten worden bijgehouden via ons voorraadsysteem. Als een artikel niet voorradig is, staat dit aangegeven of is het artikel niet zichtbaar op de website. Indien u reeds een bestelling geplaatst heeft en u wilt graag weten wat de status hiervan is, dan kunt u contact met ons opnemen. Overigens ontvangt u van ons een track&trace code zodra uw bestelling wordt verzonden, hiermee kunt u het pakket volgen.

Verzendkosten & Verzending
Nederland € 4,95 (Gratis boven € 50,-)

België  € 5,95 (Gratis boven € 50,-)

Duitsland € 7,95 (Gratis boven € 100,-)

De levertijd naar Nederland en België is 1 werkdag, voor Duitsland dient u rekening te houden met gemiddeld 2 werkdagen. Alle leveringen versturen we via GLS. Bij uitzondering kan verzending door PostNL echter ook voorkomen.

Als de eerste aflevering niet lukt, probeert GLS het pakket bij de buren te bezorgen. Mocht dit ook niet lukken, dan krijgt u van GLS een kaartje in de bus. Op dit kaartje staat een code vermeld, met deze code en uw postcode kunt u op de website van GLS een nieuwe afleverdatum kiezen. U kunt dan zelf bepalen waar en wanneer het pakket afgeleverd moet worden.

Indien uw bestelling wordt verwerkt als 'partijenpost' ontvangt u géén Track & Trace code.

Afhaalmogelijkheid
U kunt bij het bestelproces en het afrekenproces ook kiezen om het product zelf op te halen. In dit geval zullen er uiteraard geen verzendkosten gerekend worden. Bij het afhalen kunt u betalen met pin of contant geld.

Adres afhaalpunt:
De Speelwijzer
Rembrandtstraat 21
2671GC Naaldwijk

Toch niet helemaal tevreden?
Mocht u af willen zien van de koop van het product moet uw retourzending voldoen aan onze retourvoorwaarden. 

Retourvoorwaarden
Artikelen kunnen alleen retour gestuurd worden in de originele, onbeschadigde verpakking. De verpakking mag niet geopend zijn geweest, tenzij het artikel na overleg met ons wordt geretourneerd omdat er een defect is geconstateerd na het uitpakken van het artikel. Verzenden in een stevige verzendverpakking. Als een artikel onderweg beschadigd raakt, kan deze door ons niet vergoed worden. Het artikel moet door ons weer als een nieuw artikel verkocht kunnen worden, dus er mogen geen gebruikssporen zoals vlekken op zitten. Artikelen die buiten de retourtermijn van 14 dagen na ontvangst bij ons terug komen, worden niet meer in behandeling genomen. Als de retourzending niet voldoet aan alle retourvoorwaarden krijgt u geen restitutie. 

Retourinstructies

  1. Verpak het artikel, sluit de originele factuur bij.
  2. Artikelen kunnen alleen retour gestuurd worden in de originele, onbeschadigde verpakking. 
  3. Zorg dat het retouradres: De Speelwijzer, Rembrandtstraat 21, 2671GC Naaldwijk duidelijk aangegeven staat op de verpakking.
  4. Breng uw pakket naar het postkantoor en betaal eventuele kosten.

Uitgesloten van terug sturen zijn:

  • Beschadigde artikelen.
  • Artikelen met gebruikssporen.
  • Artikelen die gewassen zijn.